Els podeu acompanyar d'una mica d'arròs i una amanida, i ja teniu el menú a punt.
Ingredients per a 4 persones:
- 8 llibrets de llom (demaneu que us els tallin d'una peça ampla) si pot ser de dos colors millor, és més melós
- 8 talls de pernil dolç, no gaire prims (també pot ser pernil salat, gall d'indi...)
- 8 talls de formatge gouda, emmental, tipus cadí... al vostre gust
- Farina blanca
- 2 ous
- Farina de galeta
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Prepareu tres plats fons. Un amb farina blanca, un altre amb dos ous batuts, i un altre amb farina de galeta.
Passeu els llibrets primer per la farina blanca, procurant que quedin coberts per tot arreu, i espolseu-ne l'excés. A continuació, passeu-los per l'ou batut, i en acabat per la farina de galeta. Apreteu-los bé per que quedi ben enganxada.
Podeu fer-los només amb ou i farina de galeta, però si els passeu primer per farina blanca, l'arrebossat quedarà més cruixent.
Poseu oli en una paella i quan sigui ben calent, aneu-hi fregint els llibrets a foc mig. Quan estiguin daurats d'una banda, els gireu i els daureu de l'altra.
Un cop cuits, poseu-los en una safata sobre paper absorbent.
Serviu-los ràpidament, amb l'acompanyament que preferiu.
Bon profit!
Sento no disposar de fotos, però prometo penjar-ne aviat!
Mmm... Què bo!
ResponEliminaEl truc d'embolicar el formatge amb el pernil mai se m'havia acudit, i sembla molt bona idea.
Tampoc he provat mai d'enfarinar abans de passar per l'ou. El proper cop ho provaré!